Brankářská akademie FC Viktorie Plzeň

Brankářská akademie FC Viktorie Plzeň
14.10.2016 Žádné komentáře NOVINKY webadmin

Od poloviny září spouští fotbalový klub FC Viktoria Plzeň Brankařskou akademii pro mladé fotbalisty. Cílem brankařské akademie je nabídnout pravidelný a kvalitní trénink pro brankařské naděje v mládežnických kategoriích a zároveň tak inspirovat nejen samotné hráče, ale také trenéry.
Pomocí cvičení zaměřených na základní brankařské dovedností, míčovou techniku a kondiční připravenost chce Viktoria pomoci vychovat nové talenty ve fotbalové brance.

Akademie navazuje na první úspěšné brankařské tréninky z loňské sezóny, tentokrát však Viktoria nabídku upravuje a sází především na pravidelnost a související kontinuitu tréninků.

Od 15. září do 17. listopadu poběží první blok deseti hodinových tréninků. Akademie je zaměřena na kategorie od mladších přípravek po starší žáky a kapacita zájemců je omezena počtem maximálně 36 hráčů. Trénink povedou vždy minimálně tři hlavní trenéři, kteří budou doplněni o další asistenty. Patronem brankářské akademie je trenér brankařů „A“ mužstva FC Viktoria Plzeň Martin Ticháček a dle možnosti se tréninků zúčastní i jeho svěřenci z prvního týmu Viktorie.

Tréninky budou probíhat na umělé trávě s osvětlením, každý hráč obdrží tréninkové triko s logem akademie. K dispozici budou míče a tradiční i netradiční brankařské pomůcky.

„Věříme, že pravidelný specifický trénink pro fotbalové brankaře pomůže mladým klukům v jejich rozvoji a působení ve vlastních klubech. A může se stát, že tyto tréninky povedou třeba i k objevení nového slavného brankáře, jakým je z Plzeňského regionu například Petr Čech,“ říká na startu projektu Martin Ticháček.

Cena podzimní části brankářské akademie FC Viktoria Plzeň je 2.500,- Kč. Zájemci mohou pro přihlášení a bližší informace kontaktovat trenéra brankářů žákovských kategorií Jana Levého (e-mail : j.levy@email.cz nebo telefon 728079103).

O autorovi

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..