Akademie pokračuje i na podzim

Akademie pokračuje i na podzim
26.10.2016 Žádné komentáře NOVINKY Jan Levý

BRANKAŘSKÁ AKADEMIE FC VIKTORIA PLZEŇ

Od září spustil fotbalový klub FC Viktoria Plzeň 3.ročník Brankařské akademie pro mladé fotbalisty. Cílem brankařské akademie je nabídnout pravidelný a kvalitní trénink pro brankařské naděje v mládežnických kategoriích. Vizí akademie je inspirovat nejenom samotné hráče, ale i trenéry v cvičeních zaměřených na základní brankařské dovednosti, míčové techniky a kondiční připravenost.

Akademie navazuje na první a druhý ročník úspěšné brankařské akademie. Od 6. září do 22. listopadu poběží první blok po 12. hodinových trénincích, které jsou zpoplatněny. Akademie je zaměřena na kategorie od mladších přípravek až po dorost a kapacita zájemců je neomezena. Trénink povedou vždy licencovaní trenéři, kteří prošli trenérským kurzem České fotbalové asociace. Patronem je bývalý trenér brankařů prvního týmu FC Viktoria Plzeň Martin Ticháček. Zodpovědnou osobou a myšlenkou celé akademie je trenér Jan Levý, který je Vám kdykoliv k dispozici včetně všech trenérů. Tréninky budou probíhat na umělé trávě s osvětlením, každý brankář bude mít k dispozici míč a tradiční, ale i netradiční brankařské pomůcky.

Věříme, že pravidelný specifický trénink pro fotbalové brankaře pomůže mladým klukům v samotném působení ve vlastních klubech a stanou se ještě větší oporou jejich týmu. A možná právě ty, budoucí či stávající člen brankářské akademie se staneš novou vycházející brankářskou hvězdou, zrovna jako Petr Čech nebo již zmíněný patron akademie Martin Ticháček.

 

O autorovi
Jan Levý 5TtFJaAYGd4^$iKx

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..